Redakce REGIONUSTI.CZ

+420 773 200 530 obchod@uniweb.cz www.region24.cz
0 Skóre 0 z 5 Hodnotit

Jak se připravit na STK - jak dlouho trvá a jaké potřebuji doklady

Na silnicích máme dnes mnoho mladých řidičů. STK - stanice technické kontroly, je pravidelná prohlídka, na kterou se řidiči musí se svým vozem dostavit. Mnoho z nich ale ani neví, jak se na takovou technickou kontrolu připravit, co si vzít sebou a kam na ni zajet. Tento článek vám podá jasné instrukce k tomu, jak připravit své auto na STK, kam je možné s vozidlem zajet a co vše si na takovou prohlídku připravit.

9

Před 2 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

CRM systém potřebuje každý. Ale ne všichni si zvolí správný software

Bez dobrých vztahů se zákazníky se byznys udržuje těžko. Budování oboustranně výhodných paktů však stojí nemalé úsilí a bez znalostí základních souvislostí z oblasti CRM (customer relationship managementu) je prakticky nemožné. Naprosto zásadní je přitom volba správného procesního nástroje – CRM systému. Co všechno byste o něm měli vědět, než se rozhodnete pro konkrétní řešení?

11

Před 2 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Z Ústecka kousek k polskému a německému moři. Co je třeba vědět před cestou?

Ústecký kraj je ideálním výchozím bodem pro cesty k moři. Kam se můžete vyrazit podívat a co byste měli vědět před cestou?

4

Před 2 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Náramkový počítač: Jak vybrat ideální chytré hodinky?

Hledáte pomocníka, na kterého se můžete spolehnout během tréninku v posilovně nebo u pokladny v supermarketu? Pořiďte si chytré hodinky, kterými změříte počet ušlých kroků, tepovou frekvenci nebo provedete bezkontaktní platbu. Jakým parametrům byste měli při výběru chytrých hodinek věnovat pozornost?

4

Před 3 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Jak nepřijít na mizinu? Kryjte se pojištěním proti blbosti!

O peníze nechce přijít nikdo, jsou však situace, ke kterým dojde nedopatřením nebo chvilkovou nepozorností, a mohou přijít dost draho. Při procházení kavárnou svrhnete někomu drahý notebook ze stolku.

5

Před 3 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Venkovní učebny

Venkovní učebnu SKOLATO si můžete sami navrhnout přesně podle Vašeho přání, v nabídce venkovních učeben SKOLATO naleznete dřevěné venkovní učebny, venkovní učebnu z PVC, která vás ochrání nejen před sluncem ale také deštěm.

4

Před 3 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Už jste cvičili na balanční podložce?

Balanční podložky jsou velmi jednoduché a efektivní cvičební nástroje. Jak se na nich cvičí a komu je lze doporučit?

5

Před 4 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Proč se učit francouzsky a jak si vybrat ten správný kurz

Francouzštině se občas trochu stereotypně přezdívá „jazyk lásky“. Může za to především jeho bohatost a libozvučnost.

7

Před 4 roky Redakce REGIONUSTI.CZ

Jak na pozvání cizince do ČR

Každý cizinec, který z různých důvodů přichází do České republiky, potřebuje ke vstupu na území státu potřebné doklady, především, pokud má být jeho pobyt dlouhodobějšího charakteru. Podmínky pro vstup do České republiky se liší především v závislosti na tom, z jaké země sem cizinec přichází a jaký je účel jeho cesty.

4

Před 4 roky Redakce REGIONUSTI.CZ