Na přejezd vjel na červenou

TEPLICKO - Uvěznily ho závory, jednu musel přerazit; Zmizel křovinořez; Ukradený karavan.


Na přejezd vjel na červenou

     Z přečinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení z nedbalosti je podezřelý 41letý muž, který měl před měsícem dopravní nehodu. Svým osobním vozidlem vjel na železniční přejezd v Krupce v době, kdy na světelném signalizačním zařízení svítila dvě červená světla. Následně došlo k uzavření řidiče v prostoru železničního přejezdu závorami, řidič nemohl pokračovat dopředu, proto se rozhodl z kolejí vycouvat. Přitom poškodil spuštěnou dřevěnou část závor, k jiné škodě ani střetu s nákladními vagony nedošlo. Pokud případ skončí u soudu, mohl by si nezodpovědný řidič vyslechnout verdikt až ročního vězení.

Zmizel křovinořez

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Dubí vloupal do zahradního přístavku. Odnesl si z něj křovinořez a sekeru, celková škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, hrozí mu za přečin krádeže až dvouletý pobyt za mřížemi.

Ukradený karavan

     Karavan v hodnotě přes padesát tisíc korun odcizil zatím neznámý zloděj v Bořislavi. Někdy v průběhu uplynulých dnů ukradl karavan, který měla poškozená odstavený u hřbitova, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizeném obytném přívěsu pátrají.

31. 7. 2018, por. Bc. Daniel Vítek


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 31.07.2018 12:50




0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy