Teplice a Most jsou fotbalovými vládci severu

Fotbalové hřiště Baníku Souš v Mostě hostilo mládežnický turnaj O pohár hejtmana Ústeckého kraje starších a mladších žáků, který se konal pod záštitou právě hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.


Fotbalové hřiště Baníku Souš v Mostě hostilo mládežnický turnaj O pohár hejtmana Ústeckého kraje starších a mladších žáků, který se konal pod záštitou právě hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka. V kategorii mladších žáků obhájili loňský titul kluci z FK Teplice, ve starší kategorii se zrodilo překvapení, když se ze zlata radoval Mostecký FK. Tisková zpráva ze dne 13. června 2018

Finále obou kategorií obstaraly týmy z Podkrušnohoří – Teplice a Most. V mladších žácích zvítězily Teplice 7:1 a v té starší pro změnu překvapivě Most 3:2, když využil velké marodky teplických hráčů. Poháry, medaile a dárkové tašky předala hráčům oběma týmů předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost Radmila Krastenicsová, spolu se sekretářem Ústeckého KFS Milošem Vitnerem a trenérem mládeže Ústeckého KFS Janem Štefko.


Zodpovídá: Vít Hnízdil

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.06.2018 23:11




0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy