Práce Nabídka zaměstnání

Eva Lanzendörferová
725761871
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 18 500,- až 21 370,- Kč

Místo výkonu práce:Panská č.p. 1700/23, Ústí nad Labem.
Pracovní náplň: zajišťování převozů lidských pozůstatků a ostatků a odpovědnost s tím spojená; podílení na přípravě pietních obřadů - zajištění převlékání zemřelých, hygienické zaopatření těl zemřelých před vložením do rakví; předávání zemřelých k pohřbení; přijímání uren z krematoria, přijímání těl zemřelých od pohřebních služeb k pietním obřadům; provádění údržby a příprava louček ke vsypovým obřadům; ukládání uren do hrobů nebo hrobek, provádění vsypů do jamek na vsypových loučkách; provádění výkopů a dekorování hrobů, ukládání těl zemřelých do hrobů; provádění exhumací lidských ostatků; provádění pravidelné dezinfekce; úklid svěřených prostor včetně pohřebního auta.
Požadujeme: střední odborné vzdělání s výučním listem; komunikační dovednosti, orientaci na zákazníka, odpovědnost, spolehlivost; fyzickou zdatnost; psychickou odolnost; řidičský průkaz skupiny B; trestní bezúhonnost.
Nabízíme: stabilní zázemí v renomované příspěvkové organizaci města Ústí nad Labem, odpovídající finanční ohodnocení, stravenky v hodnotě 100 Kč, 5 týdnů dovolené, 4 dny sick days / rok, pitný režim na pracovišti, po 1 roce příspěvek na penzijní připojištění.
Plat v 5. platové třídě v souladu s Nařízením vlády č. 341/2017 o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, po zkušební době přiznání osobního příplatku.
Kontakt:Vaše životopisy čekáme na e-mailové adrese: personalni@msul.cz.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.