Místo výkonu práce: Stříbrnická, Ústí nad Labem.
Požadavky:
- vyučen v oboru podmínkou,
- znalost české kuchyně výhodou,
- praxe nutná,
- zdravotní průkaz,
- odbornost, pečlivost, důslednost,
- samostatnost, spolehlivost, pracovitost,
- zodpovědnost, loajalita,
- dobrý zdravotní stav,
- odolnost vůči stresu,
- trestní bezúhonnost,
- zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností,
- řidičské oprávnění skupiny B.
Náplň práce:
- příprava pokrmů dle tradičních receptur převážně české kuchyně (jedná se převážně o českou kuchyni typu závodního stravování),
- organizace práce při výrobě jídel,
- stanovování technologických postupů,
- spolupráce na přípravě a sestavování jídelního lístku a další.
Směnnost:
- dvousměnný provoz,
- pracovní doba pondělí až pátek,
- ranní směna 6:00 až 14:15 hodin, odpolední směna 10:30 až 18:45 hodin.
- dovolená 25 dní, 5 dní indispoziční volno, příspěvek na důchodové či životní pojištění,
Nutné doložit strukturovaný profesní životopis zaměřený na předchozí průběh zaměstnání. Životopis zasílejte na uvedený e-mail.