https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=n%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD+M%C3%ADru+108%2C+Svitavy&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.7557206;16.4716952;náměstí Míru 108/28, Svitavy 568 02, Česko Nejvyšší představitelé malých společností a institucí | Nabídka práce REGIONUSTI.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Nejvyšší představitelé malých společností a institucí

Děti patří domů, z.s.

náměstí Míru 108, Svitavy

Detail firmy

Lenka Ondráčková
608 491 059
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSV

Nástupní plat 30 000,- až 30 000,- Kč

Děti patří domů, z. s. je nezisková organizace s posláním podporovat a rozvíjet náhradní rodinnou péči a hostitelskou péči s hlavním cílem naplnit právo a potřebu dětí žít v rodině u „svých lidí”, a to již od roku 2008.

V současné době zajišťujeme především služby pro pěstounské rodiny, intenzivně a pravidelně je provázíme, pěstounům zajišťujeme vzdělávání a pro děti pořádáme respitní pobyty a tábory. Zároveň vytváříme podporu pro hostitelskou péči a pro veřejnost nabízíme poradenské a vzdělávací akce.
Práce u nás má hluboký a dlouhodobý smysl.
Více na www.detipatridomu.cz

Ředitel/ředitelka

Pro naši neziskovou organizaci hledáme aktivního, odvážného a samostatného ředitele/ředitelku, který spolu s námi bude sdílet myšlenku, že děti patří do rodin a nikoli do ústavů, a bude ji s námi uvádět do praxe. Hledáme ředitele/ředitelku angažovaného, schopného se učit nové věci, ochotného přijímat i dávat zpětnou vazbu a intenzivně pracovat v úzkém týmu fajn lidí. Ředitel/ředitelka by měl zvládnout sestavit rozpočet i vést poradu, jednat se Správní radou nad směřováním organizace, nastavovat procesy a pravidla či podpořit kolegy v grantových projektech a kreativně uvažovat o získávání finančních prostředků. Především by měl být ochoten k samořízení a sebekontrole, ztotožňovat se s principy naší práce.

Požadujeme:
praxi alespoň 2 roky ve vedení lidí nebo řízení financí
dovednost finančního plánování a řízení, pokročilá práce MS Office a Google Workplace (Google dokumenty, Meet, Gmail, Google disk, kalendář aj.)
organizační a komunikační schopnosti
orientace v pracovněprávních předpisech
schopnost intenzivní týmové spolupráce
zájem řešit nenadálé situace, přemýšlet v zájmu klientů, učit se

Nabízíme:
samostatnou a odpovědnou práci, příležitost k seberealizaci
skvělý a angažovaný kolektiv
flexibilní pracovní doba, možnost home office
plný úvazek na dobu určitou 1 roku s výhledem na dobu neurčitou
odpovídající finanční ohodnocení v NNO sektoru

Zaujali jsme vás? Pošlete nám do 2. 5. 2021:
strukturovaný životopis s kontaktem na alespoň jednu referenční osobu
motivační dopis, který odpoví na otázky: Proč se o práci ředitele/ky Děti patří domů, z. s. ucházíte? Co vás na práci přitahuje, nač se těšíte? Čeho se obáváte?

úkol 1: Dle výroční zprávy 2018 a 2019 zpracujte rozpočet organizace pro rok 2021. Vycházejte z předpokladu, že organizace bude mít sepsanou dohodu se 60 klienty (1 rodina = státní příspěvek z úřadu práce 48.000 Kč/rok), s celkem 12 zaměstnanci na různě dlouhé pracovní úvazky a řadou spolupracovníků na DPP

úkol 2: stručně popište strategický plán Vašeho směrování organizace na časové období 3 let.

Organizace Děti patří domů, z. s. adresa náměstí Míru 108/28, 568 02 Svitavy, k rukám Dagmar Gloserové či na e-mail dagmar@detipatridomu.cz.
Konzultace jsou možné na telefonním čísle +420 607 445 250.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.