Místo výkonu práce: Mezná č.p. 37, Hřensko, 405 02 Děčín 2
Náplní Vaší práce bude:
- moderní i klasická gastronomie hodící se primárně k našemu konceptu
- tvorba jídelního lístku, speciálních nabídek a denního menu
- nejen česká kuchyně s velkým regionálním vlivem, ale i minutková
- vést, motivovat a kontrolovat tým lidí
- hmotná a celková odpovědnost za chod kuchyně
- objednávání zboží a zajištění minimálních stavů surovin
- kontrola docházky a plánování směn
- zajištění dodržování hygieny na pracovišti, BOZP, HACCP
- podílení se na rozvoji střediska
- tvorba nabídek na resortu
Co od Vás požadujeme:
- vyučen v oboru
- zkušenosti jako šéfkuchař nebo jste již zkušený kuchař a chcete se posunout výš
- znalost HACCP a hygienických norem
- pozitivní osobnost plnou energie
- komunikační a manažerské dovednosti
- odolnost vůči stresu a schopnost řešit krizové situace
- kreativitu a smysl pro detail
- důraz na kvalitu a čerstvost surovin
Můžeme Vám nabídnout a garantovat:
- odpovídající mzdové ohodnocení dle zkušeností a dosažené praxe
- podílet se na rozvoji několika našich resortů
- zajímavou pracovní příležitost v českém hotelovém řetězci
- možnost realizace v dobře rozjetém projektu
- dotované stravování
- příjemné a kreativní prostředí
- zaměstnanecké slevy a výhody
- příspěvek na dopravu a ubytování
Kontakt: Budská Kateřina, tel.: 604746614, e-mail: fakturace@jpluss.cz