https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Tyr%C5%A1ovo+n%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD+69%2C+Litom%C4%9B%C5%99ice&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.5361008;14.1301798;Tyršovo náměstí 69/8, Litoměřice 412 01, Česko vychovatel/vychovatelka | Nabídka práce REGIONUSTI.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

vychovatel/vychovatelka

  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 24 540,- až 31 740,- Kč

Požadované vzdělání: minimálně maturitní zkouška na střední pedagogické škole výlučně obor vychovatelství, nebo vysokoškolské vzdělání v oboru speciální pedagogika.
Připravujete, provádíte a rozvíjíte osobnost uživatelů při podpoře volnočasových aktivit formou výtvarné, hudební, dramatické nebo pohybové činnosti, vytváříte měsíční výchovné plány činností a výchovné individuální plány na daný rok, podporujete uživatele při fixaci získaných hygienických, společenských a pracovních návyků, provádíte a podporujete nácvik uživatele ve všech činnostech podle jejich možností a schopností zejména ve vedení domácnosti, podporujete jejich přirozenou integraci do společnosti, jste jak pomocníkem, tak rádcem /např. při vzdělávání ve školce, škole, v zaměstnání, v domácnosti/.
Vyžadujeme flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, trpělivost při výchově dětí.
Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem - mentální postižení.
Práce na denní směny s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou (denní směna 6.30 - 19.30, 1x přestávka v práci na jídlo a oddech v trvání 30minut se zaměstnanci nezapočítává do pracovní doby)
Nutné mít očkování, nebo před nástupem absolvovat očkování na žloutenku typu B.
Zaměstnanecké výhody:
stravenkový paušál dle počtu odsloužených směn, 40 dnů dovolené, systém odměn po zkušební době a další po 1 roce zaměstnání u organizace. Po roce možnost pracovní smlouvy na dobu neurčitou.
Způsob prvního kontaktu:
- telefonicky Po - Pá od 8.00-14.00 hod.
- e-mailem
- osobně po telefonické domluvě.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.