Studenti vyzkoušeli svou zdatnost

LITOMĚŘICKO – Fyzické testy k policii zvládla více jak polovina zájemců…


Studenti vyzkoušeli svou zdatnost LITOMĚŘICKO – Fyzické testy k policii zvládla více jak polovina zájemců…  Litoměřická policie již dlouhodobě spolupracuje se Střední odbornou školou technickou a zahradnickou v Lovosicích. V nedávné době také na této škole proběhla náborová kampaň policie, která studentům přiblížila možnosti uplatnění u jednotlivých složek PČR. Mezi studenty se našli zájemci o toto povolání, kteří si chtěli vyzkoušet i ostré fyzické testy. Proto se v tomto týdnu se sešli ve sportovním areálu v Lovosicích, kde je čekal běh na jeden kilometr, člunkový běh, celo motorický test a kliky. Fyzický testů se zúčastnilo 12 studentů. Potřebných limitů úspěšně dosáhlo 8 z nich. Nicméně všichni účastníci testů byli perfektně připraveni a sklidili od policejního instruktora velkou pochvalu. Úspěšní absolventi testů obdrželi od policie certifikát s platností na jeden rok, který mohou uplatnit při přijímacím řízení do služebního poměru. Úspěšní zájemci jsou po ukončení studia o něco blíže k získání povolání.
Protože chceme do našich řad přijímat nové kolegy a kolegyně, oslovujeme střední školy v okrese Litoměřice a navštěvujeme maturitní ročníky.
Stabilní zaměstnání a slušný příjem nejsou zdaleka jedinými výhodami, které toto povolání nabízí, a o nichž se na besedách bavíme. Další benefity a podrobnější informace jsou k dispozici na webových stránkách Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a Policie ČR.   14. března 2024
nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.03.2024 08:02



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy