Ukradl motor z pily

TEPLICKO - Zloděj už byl dopaden; Muž přišel o tašku a další zprávy.


Ukradl motor z pily

TEPLICKO - Zloděj už byl dopaden; Muž přišel o tašku a další zprávy. 

Ukradl motor z pily

     Policisté dopadli zloděje, který se koncem července vloupal na pozemek u rekreační chaty v Krupce. Následně přeřezal klínové řemeny na cirkulační pile a odcizil z ní elektromotor, celková škoda byla vyčíslena na necelých pět tisíc korun. U výslechu se ke krádeži přiznal, policisté mu sdělili podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Muž přišel o tašku

     Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který v Teplicích okradl chodce. Muži strhl z ramene jeho příruční tašku, ve které měl mobilní telefon a peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou a dal se na útěk. Poškozený přišel o věci za více jak pět tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradená garáž

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do garáže. Odnesl si z ní elektronickou pokladnu, elektrické ruční nářadí, vodováhy a další věci v celkové hodnotě kolem dvaceti tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

Z nádrží zmizel benzín

    Nádrže dvou osobních aut poškodil v Teplicích dosud neznámý pachatel. Do palivových nádrží vozidel udělal díry a odcizil z nich několik litrů benzínu, celková škoda přesáhla částku dva a půl tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po zloději, kterému hrozí až dva roky vězení, pátrají.

18. 8. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.08.2017 08:55



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy