BAUHAUS: Nová prodejna v Ústí nad Labem brzy otevírá

Praha, 1. srpna 2023 – Společnost BAUHAUS otevře 4. srpna nové odborné centrum v Trmicích u Ústí nad Labem. Bude to již devátá prodejna v ČR. Nabídne kolem 50 000 produktů skladem a další desítky tisíc na objednávku. Zákazníci v ní zakoupí potřeby pro byt, dům, dílnu, zahradu, ale také vybrané volnočasové aktivity. Chybět nebude velkoplošné Zahradní centrum, Drive-In Arena s možností vjezdu a nákupu zboží přímo do auta nebo další praktické služby jako například půjčovna nářadí a strojů.


„Investici na Ústecku jsme zvažovali již více než 10 let, ale až nyní se nám ji podařilo realizovat. Věříme, že v naší široké nabídce produktů najdou vše potřebné nejen nadšení kutilové, ale i řemeslníci či vetší stavební firmy. Současně do regionu přinášíme nové pracovní příležitosti a chceme se aktivně podílet i na jeho rozvoji prostřednictvím pečlivě vybraných CSR aktivit, které budou prospěšné obyvatelům Ústeckého kraje. V mnoha regionech, kde stojí naše odborná centra, se například věnujeme obnově českých lesů výsadbou tisíců nových stromů,“ říká Petr Kočí, jednatel společnosti BAUHAUS. 

Návštěvníci se v den slavnostního otevření mohou těšit na doprovodný program. „Speciálním hostem bude Vojta Kotek, hlavní aktér našich televizních spotů. Kromě přestřižení pásky bude zákazníkům k dispozici také v roli prodejce / poradce v jednotlivých odděleních nově otevřeného odborného centra. Navíc prvních 1 000 zákazníků, kteří nakoupí v novém BAUHAUSU nad 500 Kč, získá tematické tričko BAUHAUS zdarma,“ uvádí Jindřich Hovorka, marketingový ředitel společnosti BAUHAUS. 

Vše pro dům a zahradu, ale i koníčky

Prodejna v Trmicích poskytne velkou nabídku produktů rozdělených do 15 oddělení. Zákazníci v nich najdou vše potřebné od stavebního materiálu, železářství, nářadí a strojů, prvků pro kuchyni a koupelnu, až po interiérové vybavení jako jsou barvy, svítidla, podlahové krytiny nebo bytový textil. Nechybí ale ani potřeby pro kreativní tvoření nebo vodní sporty. Součástí je také oblíbené Zahradní centrum poskytující vše pro zahrádkáře – od sazenic, květin a stromků, přes veškeré zahradnické potřeby až po bazény nebo pergoly. Před Vánocemi se mohou zákazníci těšit na dánské vánoční jedle, které BAUHAUS každoročně nakupuje pro všechny své prodejny v Evropě v té nejvyšší kvalitě. 

„Aby byla realizace projektů co nejsnadnější, nabízí naše odborné centrum i široké doplňkové služby, například rozvoz zboží, míchací centrum barev, rámování obrazů a fotek, výrobu klíčů, přířez dřeva, montážní servis u nás zakoupeného zboží, zapůjčení přívěsů či půjčovnu profesionálního nářadí,“ doplňuje ředitel prodejny, Jaroslav Jeníkovský.

Rychlý nákup umožní samoobslužné pokladny, ale i Drive-In Arena. „V BAUHAUSU v Trmicích najdou zákazníci v Drive-In Areně těžké a rozměrné zboží, jako jsou stavební materiály, izolace či stavební řezivo. Do prostoru je možné zajet osobním automobilem, dodávkou, nebo menším nákladním vozem, vše potřebné naložit přímo do vozidla a při výjezdu zaplatit, aniž by museli opustit své auto,“ upřesňuje ředitel prodejny, Jaroslav Jeníkovský. Kromě nákupu v kamenné prodejně mohou zákazníci objednávat produkty i non stop na e-shopu. Zvolit lze doručení domů nebo rezervaci na prodejně s následným osobním vyzvednutím. E-shop poskytuje i blog s chytrými tipy, podrobnými návody a radami od profesionála. 

Pro výhodnější nákupy mohou zákazníci využít věrnostní program BAUHAUS. Čím více nakupují, tím vyšší slevy na nákup dosáhnou. Prvních 500 registrovaných firem či živnostníků získá rovnou 10% slevu v rámci slavnostního otevření prodejny. Členové věrnostního programu, kteří v centru nakoupí kdykoliv ve všední dny mezi 7 a 9 hodinou ranní, navíc obdrží kupón na snídani v BAUHAUS Bistru zdarma. Bistro bude zákazníkům pro jejich občerstvení k dispozici každý den.

Dostupnost: Do odborného centra se zákazníci dostanou autem po silnici vedoucí za Globusem nebo po nově vzniklé komunikaci vedoucí z ulice Tyršova.

BAUHAUS je v ČR už 30 let

BAUHAUS působí v České republice od roku 1993, letos je to tedy přesně 30 let od otevření první prodejny. Společně s novým odborným centrem v Trmicích disponuje 9 hobby markety v 6 městech. Zákazníci v nich mohou vybírat z více než 100 000 produktů od renomovaných firem, ale také privátních značek firmy BAUHAUS. Zhruba polovinu sortimentu dodávají čeští dodavatelé. 

Kromě prodeje poskytuje BAUHAUS služby jako je rozvoz zboží, míchací centrum barev, rámování obrazů a fotek, výroba klíčů, přířez dřeva, montážní servis zakoupeného zboží, zapůjčení přívěsů či půjčovna profesionálního nářadí. Zákazníci mohou využít cenová zvýhodnění v rámci věrnostního programu nebo u množstevních odběrů. Pro maximálně snadný odběr je jim při nákupu těžkého nebo rozměrného zboží k dispozici Drive-In Arena. 

Síť odborných center BAUHAUS nezapomíná ani vzdělávání kutilů. Pravidelně pořádá Women’s Night a Kids Club, kutilské večery pro ženy a víkendové tvoření pro děti s rodiči, pod vedením školených specialistů.

O společnosti

První odborné centrum BAUHAUS bylo otevřeno roku 1960 v německém Mannheimu. Od té doby se stal BAUHAUS tradičním místem pro nákup všeho potřebného pro dílnu, dům i zahradu. Více než 6 milionů platících zákazníků projde v ČR každý rok jeho pokladnami, a tak šetří nejen čas, ale i peníze a starosti spojené se sháněním všech nezbytností. 

V České republice je BAUHAUS otevřen již od roku 1993 a aktuálně jsou jeho prodejny v 5 městech po celé České republice. Společnost se mimo jiné angažuje v mnohých CSR aktivitách, dlouhodobě svou pomoc směřuje k dětským domovům a nadačním fondům pro děti a hendikepované, ale i nemocnicím. BAUHAUS stále více dbá na životní prostředí, a proto spolupracuje na vývoji udržitelných alternativ nabízených produktů. 

Zdroj: TZ 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy