Členové kapely The Boom poslali zdravotníkům ústecké onkologie výtěžek z charitativního koncertu

Výtěžek 50 tisíc Kč z 30. Vánočního koncertu kapely The Boom poslali hudebníci zdravotníkům Centra vysoce specializované onkologické péče pro dospělé Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Kapela ústeckou onkologii dlouhodobě finančně podporuje, celkem jí věnovala z vánočních charitativních koncertů 510 800 korun.


„Připravujeme se na revitalizaci radiační části našeho zdravotnického pracoviště. Peníze využijeme na zpříjemnění prostor pro pacienty,“  uvedla primářka Onkologického oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., MUDr. Martina Chodacká.

„Děkujeme za zaslané příspěvky v celkové výši 41 833 Kč. Vám všem za vaši přízeň, našemu milému orchestru za skvělé výkony a nevšední zážitek na pódiu, celému týmu, který se podílel na technickém zajištění za profi práci a všem partnerům koncertu za podporu,“ uvedla kapela The Boom na svých stránkách, jejíž členové nakonec zaokrouhlili odeslanou částku na 50 tisíc Kč.

Získaných padesát tisíc korun doplní sedmdesátitisícový finanční dar od firmy Malfini, a.s., který byl předán 19. prosince 2020 v Hraničáři při on-line přenosu 30. Vánočního koncertu. Koncert lze zhlédnout na https://www.youtube.com/watch?v=42IIcBdLSUc.


Zdroj: tisková zpráva, Krajská zdravotní, a.s.

Zdroj foto: kapela The Boom

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy