Hledáme nebezpečného 30letého muže: Policisté žádají o pomoc veřejnost

Policie pátrá po nebezpečném muži, který uprchl z nemocnice na Litoměřicku, kde byl léčen pro duševní onemocnění. Muž není ozbrojen, ale místní obyvatelé jsou vyzýváni k opatrnosti. Policie žádá veřejnost o pomoc s nalezením muže a hlášení informací na linku 158.


Dnešní titulní zprávy přinášejí informaci o pátrání policejních jednotek po třicetiletém muži, který v úterý uprchl z nemocnice na Litoměřicku. Tento muž je nebezpečný, avšak policie uvádí, že není ozbrojen. Situace vyvolává obavy mezi místními obyvateli, kteří jsou vyzýváni k maximální opatrnosti.

Muž, který uprchl z nemocnice, je vysoký 175 centimetrů a jeho fotografie je k dispozici na webových stránkách policie. Kriminalisté žádají veřejnost, aby případné informace o jeho pobytu nahlásily na linku 158. Zároveň ale zdůrazňují, že nikdo by se neměl pokoušet muže zadržet, jelikož může být nebezpečný. Příběh tohoto muže začal v nemocnici, kam byl převezen pro léčbu duševního onemocnění. Podrobnosti o onemocnění nebyly zveřejněny, ale podle některých informací se jedná o stav, který může v případě zanedbání léčby způsobovat rizikové chování. Jeho útěk z nemocnice přitom nebyl nijak zvláště dramatický - zdravotnický personál si jeho nepřítomnosti všiml až nějakou dobu po jeho zmizení. Ihned poté byla vyhlášena pohotovost a vyrozily policejní jednotky k pátrání. Zatím se ale jeho stopa ztrácí a pátrání nepřináší žádné výsledky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 19:09



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy