Město Most spustilo vlastní podcastový kanál. Pusťte si ho v MHD, na procházce či doma

Město Most přichází s novinkou. V březnu spustilo nový informační kanál – podcasty, kterými chce zvýšit dosah informovanosti i tímto stále populárnějším způsobem. Zajímavosti, události a rozhovory o aktuálních tématech, které hýbou městem.


Nestíháte sledovat nové události? Nevadí, poslouchejte zprávy, kdykoliv se to hodí vám. Podcastový kanál města Mostu si můžete pustit v MHD, při jízdě autem, na procházce se psem nebo třeba v kuchyni. Při poslouchání se zároveň můžete věnovat i jiné činnosti.

„Chceme být moderní město ve způsobu komunikace. Neustále se snažíme nalézat nové cesty, jak rozšířit distribuční kanály zpravodajství a předávání informací pro obyvatele města Mostu. Nyní i o moderní a stále oblíbenější podcasty. Tématy budou otázky, které mnohé Mostečany trápí a hledají na ně odpovědi. Lidem podle našeho názoru zpravodajství v této formě chybí,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega. Podcasty jsou umístěny na hlavních podcastových platformách – Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts, Pocket Casts, Anchor, Breaker, RadioPublic, v nově zřízeném podcastovém kanále Město Most. Najdete je vložené i přímo v tiskových zprávách na webu města a článcích na on-line deníku Mosteckých listů.

Kde podcastový kanál najdete?

Na webových stránkách města Mostu v sekci Zůstaňte v obraze, kde byla přidána ikona a odkaz na podcast Anchor.


Zdroj: tisková zpráva, město Most

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.03.2021 21:46




0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy