Němečtí házenkáři potřetí v řadě vyhráli turnaj v Lovosicích

Sportovní hala Chemik v Lovosicích hostila ve dnech 9. až 11. srpna 14. ročník turnaje O pohár Františka Arnošta.


Kvalitně obsazený turnaj s mezinárodní účastí byl pořádán pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka. Ten viděl opět triumf německého celku TV 05/07 Hüttenberg, který opanoval turnaj již potřetí v řadě. 

Pořadatelský celek z Lovosic si ve čtyřčlenné skupině vybojoval 3. příčku. Pod nově složeným trenérským duem Berka – Landa si hostitelský klub poradil s Topolčany, remízoval s Duklou Praha a prohrál s pozdějším vítězem z Německa. „S průběhem turnaje jsme spokojeni a to především s ohledem na stoupající tendenci našich výkonů. Všichni hráči dostali v průběhu třídenního klání herní prostor a všichni mne mile překvapili svým nasazením a bojem o místo v kádru. V zápasech jsme neproměnili řadu slibných brankových příležitostí, naopak mne s ohledem na fázi přípravy, ve které se nacházíme, i velké vedro v hale překvapilo malé množství technických chyb,“ hodnotil turnaj trenér Václav Berka.

 Lovci z Lovosic v závěru týdne odjíždí do rakouského Lince, kde je čeká kvalitně obsazený turnaj a další tři zápasy. Nejvyšší tuzemská soutěž pak bude v Lovosicích rozehrána 8. září, kdy Lovci přivítají celek Dukly Praha. Tým lovosických házenkářů dlouhodobě podporuje Ústecký kraj v rámci koncepce Podpory mládežnického sportu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 13.08.2018 19:50




0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy