Nemocnice v Zahražanech nabízí profesionální péči o chronické rány

Centrum hojení ran mostecké nemocnice v Zahražanech nabízí profesionální péči o chronické rány. Primářem centra je MUDr. Tomáš Zelenka. Videopodcast 'Prokopni to' přiblížil činnost centra v 24. díle, který lze zhlédnout na YouTube. Tato expertní péče představuje naději na uzdravení pro pacienty s chronickými ranami.


V následné péči a rehabilitaci Mostecké nemocnice, v Zahražanech, se již delší dobu věnují léčbě chronických ran. Tato oblast péče nabyla na významu natolik, že zde bylo před časem založeno Centrum hojení ran. Primářem tohoto centra je MUDr. Tomáš Zelenka, který dává pacientům naději na hojení těchto často zdlouhavých a bolestivých zranění.

Prokopové, dva charismatické tváře ve světě zdravotní péče, MUDr. Prokop Seif, lékař Anesteziologicko-resuscitačního oddělení Nemocnice Most, a Bc. Prokop Voleník, záchranář a tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, se rozhodli navštívit právě toto centrum a přiblížit jeho činnost ve 24. dílu svého videopodcastu s názvem 'Prokopni to'.

Videopodcast 'Prokopni to' je autorským pořadem Krajské zdravotní, který běží od května 2023. Již přes rok tak společně s oběma Prokopy bojují proti strachu a obavám z poskytování první pomoci či z návštěvy nemocnice. V každém díle se snaží divákům přiblížit a vysvětlit problematiku jednoho z úseků zdravotní péče a ukázat, že není důvod se obávat.

Kompletní 24. díl videopodcastu, ve kterém MUDr. Tomáš Zelenka provádí oba Prokopy po Centru hojení ran a představuje konkrétní případy úspěšné léčby chronických ran, můžete zhlédnout na YouTube zde: https://www.youtube.com/watch?v=3z9ZSV76Bx0

Centrum hojení ran v Zahražanech a jeho expertní tým pod vedením MUDr. Tomáše Zelenky představuje pro pacienty s chronickými ranami naději na jejich uzdravení. Právě díky péči těchto odborníků se mnoho lidí může těšit na konec svých problémů a trápení s těmito zdravotními potížemi.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy