O víkendu bude hezky! Vyrazte na Ústecký Majáles - první open-air akci v kraji

Již tento víkend, konkrétně v sobotu 14. května, otevře Ústecký Majáles jarní open-air hudební sezónu v kraji.


Kromě vystupujících hudebníků jako Tomáš Klus, UDG, Vojtaano či Mirai se děti a dospělí mohou těšit na bohatý doprovodný program, klasický festivalový gastro sortiment jako pochoutky z grilu, trdelníky, palačinky či zmrzlinu ke zchlazení, což vzhledem k hezké předpovědi počasí, jistě přijde vhod. Kromě klasické výzdoby v podobě květinových čelenek, budou mít všichni příchozí možnost nechat si udělat na místě festivalový „look“. Akcí bude provázet Jakub Děkan. 

Line-up je sestavený z populárních hudebních jmen. Jako první se na pódiu objeví Will Eifell, ve 13:40 vystoupí se svým rap popem a chytlavými refrény muzikant a stand-up komik Jakub Děkan Band, který zároveň bude moderátorem dne. V 15:20 představí Vojtaana svou muziku, v 17:10 na to vlítne pop-rocková kapela UDG, v 19:00 všechny rozezpívá zpěvák a písničkář Tomáš Klus a od 20:55 se může tančit se skupinou MIRAI.  Všichni účinkujících má nové singly, z nichž některé zazní pod otevřeným nebem naživo vůbec poprvé a většina vystupujících pochází ze severu Čech. Zpěvák Eifell a skupina UDG dokonce z Ústí nad Labem, takže hrát na Ústeckém Majálesu je pro ně srdeční záležitostí. 

O doprovodný program se postarají partneři akce. Na místě bude připravena široká nabídka občerstvení; burgery, grilované maso a sýry, nudle, trdelníky, palačinky, cukrová vata, zmrzlina a další. O nealkoholické nápoje se postará Coca-Cola, pivaře potěší tradiční české pivo Březňák. Zábavu a další hudební program zajistí partner akce Big Shock, takže pokud máte rádi „dobrej mejdan, nabušený káry, krásný holky a pořádnej sound“, tak se můžete těšit na Big Shock! Beat párty. U stánku MilujSmějseŽij se návštěvníci budou moci vyzdobit květinovými čelenkami nebo si nechat udělat festivalový look s diamanty a copánky a pak se zvěčnit na památku ve foto koutku.

„Moc se těšíme na všechny vystupující a příchozí fanoušky, studenty, děti i jejich rodiče, a doufáme, že si všichni tu atmosféru pod širým nebem pořádně užijeme a oslavíme příchod jara, jak se patří,“ říká za pořadatele Tomáš Staněk. Brány letního kina se otevřou v 11 hodin. Vstupenky pořídí za 400 Kč studenti, dospělí zaplatí 450 Kč a děti do 8 let mají vstup zdarma. Všechny nevyužité a již zakoupené vstupenky za rok 2020 a 2021 zůstávají v platnosti i tento rok.

Více o akci: www.usteckymajales.cz 

Předprodej vstupenek: https://xticket.cz/koncert-festival/208-ustecky-majales-2022 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy