Jarmila Pilařová oslavila 96. narozeniny v Domově sociálních služeb v Litvínově

Jarmila Pilařová oslavila nedávno v Domově sociálních služeb v Litvínově své 96. narozeniny. Její život, plný vzletů i pádů, svědčí o obrovské síle a vytrvalosti.


V úterý 7. února 2024 oslavila paní Jarmila Pilařová v Domově sociálních služeb v Litvínově 96. narozeniny. Narodila se v roce 1928 v malebném městě Třebíči, kam se v dětství s rodiči a dvěma sestrami přestěhovali z Litvínova. Mnoho let svého života zde paní Pilařová pracovala v závodě Záluží v úpravně uhlí, kde působila jako jeřábnice.

Jarmila Pilařová si prošla těžkými i šťastnými chvílemi svého života. Vychovala tři syny. Její první manželství sice nevydrželo, ale na taneční zábavě poznala svého druhého manžela, Zdeňka Pilaře. Spolu prožili neuvěřitelných 57 společných let, a z jejich lásky vzešlo celkem 12 vnoučat a 15 pravnoučat. Během svého života si paní Pilařová a její manžel užili mnoha cest, dokázali procestovat nejen Řecko, Itálii, ale také třeba Chorvatsko.

V dubnu 2022 nastoupili Jarmila Pilařová a její manžel do Domova sociálních služeb v Litvínově, kde našli spokojený a klidný domov. Bohužel Zdeněk Pilař v listopadu 2022 zemřel, ale paní Pilařová sílu a radost ze života neztratila. Nyní si užívá častých návštěv ze strany své rodiny a přátelské péče personálu domova. Ačkoli se nevyhýbá vtipům a ráda říká, že z ničeho si nedělá těžkou hlavu, přiznává: „Mám ráda život. A i přes ty karamboly to stálo za to.“

Při oslavě jubilea byla paní Pilařová obklopena svou rodinou, přáteli i ředitelem Domova sociálních služeb v Litvínově, Vladimírem Vopelkou a Petrou Lafkovou - vedoucí odboru sociálních věcí KÚÚK. Všichni si společně připili na další šťastné roky a připomněli si nezapomenutelné chvíle, kterých bylo v životě paní Pilařové mnoho.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy