Podpořte na Startovači vydání vědecko-fantastické ságy METALSTORY Michala Novotného

Nová dvoudílná vědecko-fantastická sága METALSTORY – Příběh kovu nejenom že pochází z Plzně, ale její děj v Plzni přímo začíná.


Příběh kovu je inspirován světoznámým románem Duna od Franka Herberta a teorií pravěkých astronautů, podporovanou například spisovatelem a ufologem Erichem von Dänikenem. Těšit se můžete na originální prostředí, kulturu, ale především na nesmiřitelný konflikt mysli a kovu.

Podpořte vydání knih!

Sága METALSTORY – příběh kovu má celkem tři různé konce a čtenáři si tak mohou zvolit, kterému z nich (popřípadě všem) dají přednost. V současnosti probíhá kampaň na podporu vydání knih na portálu www.startovac.cz.

Příběh kovu je primárně určený pro dospělé čtenáře

Začínáme v Plzni, konkrétně v Domě sv. Aloise, který se skutečně nachází v Hradišťské ulici v Plzni na Slovanech. V knize však tento objekt plní zcela jiný – fiktivní účel. Slouží totiž jako nedobrovolné vězení pro vysloužilce, jejichž vědomosti jsou stále citlivé pro stát. A proto se zdejším pacientům s úspěchem vymývají mozky. Z Domu sv. Aloise tak vede pouze jediná cesta: nohama napřed. S tím se ovšem nehodlá smířit hlavní hrdina příběhu, tehdy ještě letitý stařík Michael Newchop, který prchá, aby si splnil svůj poslední sen. Po jeho stopách však okamžitě vyráží profesionální zabiják.

Drsná honička přes křovinatý břeh řeky Radbuzy a Plzeňské hlavní nádraží, končí až v prastarých ruinách Puma Punku v Bolívii. Zde za dramatických okolností dojde k iniciaci lidem skryté transdimenzionální brány a od tohoto okamžiku už nic není jako dřív.

Ale abychom neprozradili příliš, dodejme jen, že na vás čeká epický příběh plný Zubatců, Červů i robotů, letitý konflikt neslučitelných sil a také tajemství grandiózního plánu, který ohýbá a utváří vesmír.

Autorem sci-fi knih METALSTORY – příběh kovu je začínající spisovatel Michal Novotný, dlouhodobě žijící v Plzni, který se marně pokouší ukrýt pod pseudonymem Michael Newchop, což je shodou okolností i jméno hlavního hrdiny. A co o sobě říká sám autor?

„Myslím, že patřím do opovážlivé skupiny: střední věk, muž, běloch a autorský debut.“

Podpořte vydání knih!

Sága METALSTORYpříběh kovu má celkem tři různé konce a čtenáři si tak mohou zvolit, kterému z nich (popřípadě všem) dají přednost. V současnosti probíhá kampaň na podporu vydání knih na portálu www.startovac.cz.

Zdroj textu a fotografií - Tisková zpráva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy