Pohled do statistik: Bodování vládne Matěj Beran, daří se i mladým

V Chance lize odehrál Stadion zatím šest utkání, ve kterých získal osm bodů, což ho řadí v neúplné tabulce na třináctou příčku.


V Chance lize odehrál Stadion zatím šest utkání, ve kterých získal osm bodů, což ho řadí v neúplné tabulce na třináctou příčku. Individuální bodování zatím vede Matěj Beran. Daří se i projektovým hráčům Pavlu Novákovi, Šimonu Kubíčkovi a Filipu Kofferovi. Velkou práci na ledě odvádí také kapitán Jan Výtisk, který zblokoval nejvíc střel v celé lize. Jak si tým ve statistikách prozatím vede?

Stadion se po šesti odehraných zápasech nachází na třinácté pozici tabulky s osmi body. Kališníci mají na svém kontě jednu výhru po šedesáti minutách a dva triumfy v prodloužení.

V čem se kališníkům daří, jsou přesilové hry, kterých dokázali využít 29,03 %, což je třetí nejvyšší procento v celé lize. Na soupeřova brankáře průměrně vypálili 30 střel každý zápas. I na vhazování si vedou slušně. Litoměřičtí centři mají úspěšnost téměř 54 procent.

Stadion ale naopak má druhou nejprostupnější defenzivu celé ligy, když za šest zápasů dostal dvacet devět branek, což je druhé nejhorší číslo po Kadani. Ve statistice trestných minut jsou kališníci na nelichotivé třetí příčce.

Individuální statistiky zatím vede Matěj Beran, který již nasbíral osm bodů za čtyři přesné trefy a stejný počet asistencí. Stejný počet bodů má i Patrik Miškář, ten dal tři góly a na pět nahrál. Dobrý start do sezony prožil také Martin Procházka, jenž vstřelil dvě branky a na čtyři přihrál. Litoměřická třiadvacítka se ale v zápase proti Kladnu zranila a bude chybět několik týdnů.

4+4 Tolik bodů zatím nasbíral nejproduktivnější hráč Stadionu Matěj Beran.

Mezi projektovými hráči se daří Pavlu Novákovi, který za pět zápasů nasbíral 4 body za gól a tři asistence. Stejnou bilanci má i obránce Šimon Kubíček. O bod méně zapsal Filip Koffer, který vstřelil jeden gól a zaznamenal dvě asistence.

V obraně zatím týmovému bodování vládne Šimon Kubíček, jenž má na kontě jednu trefu a tři asistence. Stejný počet bodů zapsal i Jan Holý, ten prozatím zaznamenal čtyři přihrávky. O jednu nahrávku méně než Holý zapsal Patrik Marcel, který je zároveň nejtrestanějším hráčem Stadionu.

Obrovským přínosem do obrany je Jan Výtisk. Litoměřický kapitán zblokoval již 21 střel a suverénně vede tabulky v této disciplíně.

Nejvíc času na ledě zatím tráví pětice Jan Holý, Lukáš Válek, Matěj Beran, Patrik Miškář a Patrik Marcel. Všichni každý zápas odbruslí průměrně dvacet minut.

V tabulce plus mínus má nejvíc kladných bodů Peter Jánský, a to hned čtyři. V pozitivních číslech se ještě nachází Josef Jícha, Erik Čermák, Jan Mlčák, Petr Hašek a David Jindra.

Zdroj: web = https://www.hclitomerice.cz/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy