Rytíři, fakír a pohádky: zábava pro celou rodinu!

V Ústí nad Labem začíná turistická sezóna s akcí "Vítání jara na hradě Střekov" 23. dubna. Navštívit můžete rytířská vystoupení, fakíra Magmina, dětské pohádky, kreativní dílničky, prodejní stánky a další atrakce.


V sobotu 23. dubna se v Ústí nad Labem otevře turistická sezóna ve velkém stylu s akcí 'Zahájení turistické sezóny města Ústí aneb Vítání jara na hradě Střekov'. Tento den bude plný zábavy, atrakcí a představení pro návštěvníky všech věkových kategorií. Připravili jsme pro vás bohatý program, který si nenechte ujít!

Program akce 'Vítání jara na hradě Střekov' nabídne mimořádná vystoupení a atrakce. Jeden z hlavních bodů programu bude rytířské vystoupení skupiny Corvus Milites, které se uskuteční ve 12:30 a 15:00. Tato skupina vás vtáhne do světa středověkých dobrodružství a rytířských bitev. Rovněž se můžete těšit na vystoupení fakíra Magmina, který vás ohromí svými neuvěřitelnými kousky ve 10:30, 13:00 a 16:00.

Pro nejmenší diváky máme připraveny pohádky pro děti: Sváťovo dividlo v 11:00 a Tyjátr pana Šedopláště v 14:00. Děti se tak mohou těšit na dobrodružství plné napětí, radosti a smíchu. K dispozici budou i nafukovací atrakce, které poskytnou dětem neomezenou zábavu a radost.

Nezapomeňte navštívit dětské kreativní dílničky, kde si děti budou moci samy vytvořit pěknou památku na tento nezapomenutelný den. Malování na obličej rozveselí každého, kdo se chce proměnit v oblíbenou pohádkovou postavu. Prodejní stánky s lahůdkami, suvenýry a řemeslnými výrobky dodají akci tradiční atmosféru.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy