Sdružení sportovních svazů České republiky oslavilo 30 let fungování

Ve čtvrtek 4. listopadu se v prostorách Letenského zámečku v Praze uskutečnilo setkání zástupců sdružení Sportovních svazů České republiky a jeho členských svazů u příležitosti oslav 30 let novodobého působení Sdružení.


Pozvání na slavnostní akt, přesunutý kvůli epidemiologické situaci z listopadu 2020, přijal také předseda NSA Filip Neusser, který spolu s předsedou Sdružení Zdeňkem Ertlem.

V rámci oslav tohoto kulatého výročí se předseda Sdružení JUDr. Ing. Zdeněk Ertl rozhodl ocenit vybrané osobnosti z řad funkcionářů a sportovců (bývalých i současných) členských svazů a Sdružení samotného. Na setkání byli přítomni nejen oceněné osobnosti, ale také zástupci svazů, a to zakládajících i přidružených, které se do Sdružení přidaly v posledních dvou letech.

„Gratuluji Sdružení sportovních svazů České republiky k jubileu a přeji spustu dalších let úspěšného fungování i díky kooperaci s Národní sportovní agenturou. Jsem rád, že akce původně odložená kvůli covidové situaci mohla proběhnout a mohli jsme společně ocenit 39 sportovích sportovních osobností. Děkuji všem oceněným za jejich celoživotní práci pro český sport,“ řekl k akci Filip Neusser.

Osobnosti na ocenění nominovali zástupci zakládajících členských svazů Sdružení, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, které je od roku 2011 nedílnou součástí Sdružení, a sekretariát Sdružení. V Letenském zámečku bylo oceněno celkem 39 osobností ze Sdružení sportovních svazů České republiky a jeho členských svazů.

Kompletní seznam oceněných naleznete na webových stránkách Sdružení sportovních svazů ČR ZDE.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy