Tip na knihu: Ozvěny záhrobí

Benedikt Klausner se vrací.


Veronika Fiedlerová se v roce 2021 představila svou prvotinou Pozdravy záhrobí, kde rozehrála osudy postav, s nimiž se minimálně ještě jednou chcete setkat. Benedikt Klausner je vyšetřovatel pojistných událostí, který má ale jednu specifickou schopnost – dokáže komunikovat se záhrobím. Překvapivě mu to velmi usnadňuje jeho práci, ale jeho soukromí je tím zásadně narušeno. I proto si ve svém okruhu nedrží téměř žádné přátele, i proto má problém navazovat vztahy.

Píše se rok 2022 a vychází kniha Ozvěny záhrobí, přímé pokračování Veroničiny prvotiny. Jaké budou další osudy Benedikta Klausnera a jeho přátel? Skutečně má od Mlynáře pokoj? A jak se postaví k novým rolím, které ho čekají jak v osobním, tak i v pracovním životě?

Krádež vzácného tisku. Únos malého chlapce. Sebevražda mladé dívky. Zdánlivě nesouvisející případy, v nichž vyšetřovatel pojistných událostí Benedikt Klausner rozpoznává zásah nadpřirozena. Mrtvých přibývá a do hry vstupuje nekromantův podivný zaměstnavatel. Dokáže Benedikt ochránit svoje nejbližší před vším, k čemu se neodvratně schyluje?

Veronika Fiedlerová se narodila v Moravské Třebové, sudetském maloměstě opředeném legendami o morových ranách, mrtvé milence ukradené z hrobu a tajemné egyptské mumii. S takovým rodištěm se cítila předurčena k vyprávění napínavých příběhů už od dětství. Naplno se však psaní začala věnovat až v průběhu rodičovské dovolené.

Žije s rodinou a dvěma kočkami v podlibavské vísce, kde se mlhou plíží dávno zahubení vlci, z lesnatých kopců se ozývá střelba, nebe křižují stíhačky a ze země občas vyleze nějaká ta mátoha.

Román Ozvěny záhrobí, který se stává druhou autorčinou vydanou knihou, je taktéž druhou knihou v sérii, která bude trilogií. Takže nevěste hlavy, s Benediktem Klausnerem se rozhodně ještě setkáte.

Ozvěny záhrobí je na trhu od 2. května 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/ozveny-zahrobi/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy