Jednání zastupitelstva proběhne opět v omezeném režimu

Datum: 8. 9. 2020 Zářijové zasedání zastupitelstva, které se uskuteční v pondělí 14. září 2020 od 15 hodin v zasedací místnosti historické radnice, musí být, stejně jako poslední dvě zastupitelstva i nadále v omezeném režimu.


Chomutov, 8. září 2020 – Zářijové zasedání zastupitelstva, které se uskuteční v pondělí 14. září 2020 od 15 hodin v zasedací místnosti historické radnice, musí být, stejně jako poslední dvě zastupitelstva i nadále v omezeném režimu.

 „V hlavním jednacím sále bude vyloučena přítomnost široké veřejnosti, pro kterou bude vymezen prostor v Rytířském sále. I tady však budou muset být dodržena hygienická nařízení, proto bude kapacita míst vyhrazených pro veřejnost omezena,” objasnil tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý a dodal, že u vstupu do budovy budou k dispozici jednorázové roušky a dezinfekce. V případě jakýchkoli dotazů ze strany občanů budou mít možnost interpretovat své dotazy písemnou formou a zastupitelé nebo zaměstnanci magistrátu na ně následně odpoví. 

Úředníci, kteří bývají přítomni na každém jednání, budou tentokrát opět odděleni v jiných prostorách. Jednání se zúčastní také strážníci Městské policie, kteří budou dohlížet na klidný průběh zasedání a na dodržování všech nutných opatření.

Zdroj tisková zpráva, město Chomutov.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.09.2020 09:51




0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy