Ústečtí řezníci zvítězili ve Valašské soutěži

Střední škola obchodu, řemesel, služeb a ZŠ Ústí nad Labem získala zlato a dvě stříbra v mezinárodní soutěži řeznických dovedností ve Valašském Meziříčí. Úspěch dokazuje kvalitu výuky a odborné přípravy školy.


Ústí nad Labem, 22. března 2024 - Střední škola obchodu, řemesel, služeb a ZŠ Ústí nad Labem, p. o., vybojovala zlato ve vařené výrobě a dvě stříbra v regionálním výrobním soutěži a za celkové umístění na prestižní mezinárodní soutěži v řeznických dovednostech, která se konala ve Valašském Meziříčí. Tento úspěch jí poskytuje mimořádné uznání na poli vzdělávání v oboru řemesla a služeb.

Škola, která je jediným zástupcem Ústeckého kraje v této soutěži, se může pochlubit nejvyššími umístěními v soutěži. Tým ve složení Miroslav Rus a Luboš Linhart pod vedením mistra Málka prokázal značné dovednosti a vzal si domů po zásluze cenné výhry.

'Je to pro nás velká čest,' uvedl Miroslav Rus. 'Tato soutěž je náročná a konkurence je silná, takže těší nás, že jsme byli schopni uspět.' Luboš Linhart dodal: 'Je to skvělá příležitost ukázat, čeho jsme schopni a jak daleko jsme se dostali ve své kariéře.'

Úspěch na soutěži je jasným důkazem, že Střední škola obchodu, řemesel, služeb a ZŠ Ústí nad Labem je místem, kde nadaní studenti dokáží vyvinout své dovednosti a realizovat své ambice. Práce a výsledky studentů jsou odrazem kvality výuky a odborné přípravy, kterou škola nabízí.

Je důležité také zmínit, že vítězné menu nebylo vyčerpáno pouze klasickými prvky jako jsou různé druhy mas a uzenin. V menu nechyběla ani tradiční tlačenka či sekaná.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy