V herně zůstal uzamčen

MOST - Z pokladny ukradl šest tisíc a ty prohrál; Ženy v baru okradly hosta.


V herně zůstal uzamčen

MOST - Z pokladny ukradl šest tisíc a ty prohrál; Ženy v baru okradly hosta. 

Policie v Mostě sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 38letému Mostečanovi. Muž měl být tento týden v odpolední době uzamčen v jedné mostecké herně obsluhou, která odešla. Není zřejmé, zda se muž v herně nechal uzamknout, či zda obsluha herny ho zamkla omylem. On na místě setrval a za barem měl odcizit z pokladny peníze v celkové výši 6 tisíc korun, které následně použil ke hře na automatech. Když mu peníze docházely, zavolal oknem na kolemjdoucího, aby přivolal majitele a otevřel mu. U sebe měl už jen pět set korun. Už v minulosti byl odsouzen za loupež. Za toto jednání mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

V restauraci dvě ženy okradly hosta
Na povedenou dvojici narazil postarší muž z obce Meziboří na Litvínovsku. Minulý týden byl v jedné místní restauraci, kde popíjel. U baru si k němu přisedly dvě ženy. Ty se s ním nejprve bavily, on jim dokonce koupil nápoje a ony ho poté okradly. Využily jeho stavu podnapilosti a nepozornosti a vzaly mu batoh. Ten venku na zastávce prohlédly a odcizily z něj peníze. Batoh pak šly vrátit k restauraci, kde ho odložily venku před objektem. Na místě je zastihla přivolaná policie. Ta 30leté ženě z Litvínova sdělila ve zkráceném přípravném podezření ze spáchání přečinu krádeže ve spolupachatelství. I mladší ženě bude záznam o sdělení podezření doručen.

Za prodej drog již odsouzen, pervitin opět prodával
Mostečan ve věku 27 let z Mostu čelí obvinění  ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný měl během roku obstarat a následně poskytnout a prodat nejméně ve 40 případech osobám z řad toxikomanů přesně nezjištěné  množství  látky metamfetaminu. V roce 2015 byl již za přečin nedovolené výroby …. odsouzen. Obviněný je stíhán na svobodě a za zločin mu nyní hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Mladý Mostečan přišel o mobil
O svůj mobilní telefon přišel mladý muž z obce na Mostecku. Tento týden byl v Mostě nejprve na diskotéce a poté se s přáteli přesunul do jiné restaurace v Mostě. Až tam přišel na to, že mu z kapsy kalhot zmizel mobilní telefon. Poškozený krádež ohlásil na policejním oddělení a hmotnou škodu vyčíslil na částku šest tisíc korun.

Dvojice z restaurace odnesla dva sudy a peníze
Policisté díky místní a osobní znalosti odhalili totožnost dvou mužů, kteří se měli v Mostě vloupat do jednoho restauračního zařízení. Muž ve věku 40 let z Mostu spolu s další osobou měl za užití násilí vniknout v odpoledních hodinách do uzamčené provozovny a tam odcizili  finanční hotovost, vodní dýmku, dva sudy a další věci. Poškozenému majiteli způsobili škodu ve výši 10 tisíc korun. Vyšetřovatel nyní obvinil Mostečana z přečinu krádeže. Sudy podnikavci dali do výkupny, kde je policisté zajistili a vrátili zpět poškozenému majiteli.

nprap. Ludmila Světláková
Most 18. srpna 2017



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.08.2017 09:53



0 +
 
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy