Animační dílna, film a zábava pro celou rodinu

Seznamte se s interaktivní výstavou Pata a Mata s animační dílnou, scénou, loutkami, projekční místností a hernou. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Prožijte nezapomenutelný zážitek s rodinou!


Seznamte se s hravým prostředím Pata a Mata, ve kterém můžete prozkoumat jejich interaktivní a hravou výstavu. Tato populární dánská animační dvojice vás přivítá v jejich animační dílně, scéně a s loutkami, v místnosti pro projekci filmů, v herně a taktéž i na místě určeném pro fotografování.

Otevírací doba je od úterý do neděle, s prohlídkami naskakujícími na časy 9:00, 10:30, 13:00 a 15:30 hodin. Rezervace jsou dostupné na telefonním čísle 603 151 600. Rodina může spolu strávit několik hodin v tomto nekonvenčním uměleckém prostoru, který je určen pro diváky všech věkových kategorií, od dětí po dospělé.

Pat a Mat - interaktivní a hravá výstava pro celou rodinu je skvělá příležitost pro rodiče a jejich děti, aby se dozvěděli více o tom, jak se vytváří animační film. Navíc, je to i čas proťáhlé zábavy. Se svojí kreativitou a hravostí, tato výstava přináší čas radosti a vzrušení pro všechny členy rodiny.

Děti se také mohou těšit, že se mohou ponořit do světa animace a vyrobit vlastní loutkový film v rámci workshopu. Její neustálé zážitky a zábava jsou připraveny pro každého návštěvníka, nezáleží na věku nebo zkušenostech. S každým krokem výstavy zůstávají návštěvníci Pat a Mata fascinováni.

Očekávejte, že se budete bavit, učit se, být inspirativní a tvořiví, a to vše na jednom místě. Pokud jste fanouškem Pata a Mata nebo jen milujete umění a tvořivost, pak byste neměli tento interaktivní a dobrodružný zážitek z vašeho seznamu věcí, jež musíte udělat, vynechat.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy