Čarovná Jarní Ochutnávka Vín: Den Otevřených Dveří 2024!

Přijďte 25. května na Den otevřených dveří ve vinařství v Chrámcích! Ochutnejte 50 druhů vín, speciální výběry i pochutiny, prohlédněte si vinařství během exkurzí a užijte si nevšední zážitky ze světa vín. Vstup i parkování zdarma!


Zveme vás na jedinečnou událost - Den otevřených dveří ve vinařství v Chrámcích - která se koná v sobotu 25. května 2024. Tento den, od 8:00 do 18:00 hodin, jsou pro vás naše dveře plně otevřené. Nabízíme vám nejen možnost ochutnat neuvěřitelných 50 druhů vín rozmanitých odrůd a ročníků, ale také se seznámit s fascinujícím světem vinařství.

Jako součást tohoto výjimečného dne budete mít příležitost ochutnat naše speciální výběry – košer vína, archivní vína a víno vyrobené ze zmrzlých hroznů. Vína, která nejen ukazují naši odbornost a péči, ale také určují tempo v našem rozvoji ve světě vín.

Ale nejen to. V rámci dne otevřených dveří si kromě ochutnávky vín můžete také dopřát chutě vašeho jazyka klobásami, sýry, bramboráky, škvarkovými plackami, sladkostmi a kávou. Bude to krásný den plný chutí, vůní a příjemného setkání s lidmi, kteří si, stejně jako vy, váží toho nejlepšího, co může nabídnout svět vín.

Den otevřených dveří ve vinařství v Chrámcích nebude jen o vínech. Každou hodinu bude pořádána exkurze po vinařství pod vedením naší zkušené průvodkyně – vinařky. Tak si můžete blíže prohlédnout místo, kde vznikají naše vína a dozvědět se více o tom, co dělá naše vína tak jedinečnými.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy