Chlapec ubit nožem při hádce partnerů

Napadl nožem expartnera ženy, zatímco držel jejich syna. Může dostat až 20 let vězení, ale vinu popírá. Matka popisuje složitou dynamiku vztahu s otcem dítěte. Případ je komplikovaný a vyžaduje další vyšetření.


Podle svědectví matky chlapce, který byl ubit nožem v tragickém incidentu, tento zločin nebyl spáchán jednoznačným vrahem. Toto tvrzení podala žena ve svém citově nabitém projevu u soudu.

Pokud bude shledán vinným z pokusu o vraždu, usmrcení z nedbalosti a nebezpečného vyhrožování, může mu být udělen trest až 20 let vězení. Obžalovaný svou vinu popírá.

Žena, v podstatě obhajující svého údajného útočníka, pokrývá složitou dynamiku jejího vztahu s italským otcem dítěte. Za svědkem uvedla, že byly nepřetržité problémy s otcem dítěte, který byl výbušný a často jednal násilně.

Pokuta, který byl v době incidentu pod vlivem drog, tvrdil, že dítě miloval a nikdy by mu neublížil. I matka dítěte toto tvrzení opakovala, naznačujíc, že vztah otce se synem byl výrazně negativní. Označila otce za příčinu nepřetržitých problémů, za hrozbu a ponižovala se náměstí.

Psychologický profil obžalovaného ukazuje, že netrpí žádnými duševními chorobami, ale má smíšenou poruchu osobnosti se sklonem k závislosti. Jeho jednání označili za reakci na vysoké napětí v době konfliktu, kdy byl pod vlivem drog. Sacharidy se podle odborníků chovají jako urychlující faktor chování, ale nelze je považovat za hlavní příčinu incidentu.

Napětí narůstalo, když údajný pachatel hrozil smrtí, vrátil se na místo s nožem v ruce a vykázal svého jednání. Znalec uvedl, že před návratem na místo měl možnost vše si promyslet.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy