Lesní dílny - workshop pro změnu v přírodě i životě

Lesní mysli pořádá sérii workshopů na oslavu Mezinárodního dne lesů. Kurzy vedené certifikovanými instruktory se zaměřují na prohloubení vztahu s přírodou, zlepšení fyzického a psychického zdraví, a finský koncept seberozvoje a sebepéče.


Na různých místech po celé České republice spadající pod pořadatelství Lesní mysli se chystá vyjímečná série workshopů. Tato akce je zacílena na oslavy Mezinárodního dne lesů a je vedená profesionálními instruktory, kteří prošli důkladným certifikačním programem Lesní mysli. Kurzy poskytují účastníkům inspiraci k prohloubení vztahu s přírodou a k zlepšení jejich fyzického i psychického zdraví prostřednictvím finského konceptu seberozvoje a sebepéče.

Téma letošního workshopu je ZMĚNA, která se týká jak proměn v přírodě, tak změn v našem každodenním životě. Účastníci workshopu se budou zamýšlet nad těmito změnami a objevovat spojení mezi nimi pomocí různých metod a technik nabízených Lesní mysli.

Workshopy Lesní mysli jsou určeny pro každého, kdo miluje přírodu a chce se nalézt pohodovou atmosféru lesa. Koncept finské sebepéče a seberozvoje je založený na nejnovějších vědeckých výzkumech týkajících se přírody, fyzického a duševního zdraví. Workshop je navržen tak, aby pomáhal účastníkům ve všech životních oblastech - učitelům, zaměstnancům, sportovcům, rodičům, starším osobám i celým rodinám.

Cvičení Lesní mysli nejsou jen o fyzické aktivitě, ale spíše o tréninku životní rovnováhy a zklidnění mysli. Workshop zahrnuje krátká cvičení (2 – 10 minutová), která se provádějí v lese, parku či na zahradě. Tato cvičení pomáhají klást si otázky, hledat a nacházet na ně odpovědi, a zároveň trénovat ztišení, zklidnění a dočerpání síly.

Účastníci akce absolvují trasu dlouhou 4 – 6 km, která bude přizpůsobena jejich možnostem a kondici. Na těchto putovních workshopech se společně vypravíme po stezkách České republiky a učíme se o cestě k zdravějšímu a udržitelnějšímu životnímu stylu spojeném s Lesní mysli.

Akce se koná 28. března 2024 16:30 - 18:30



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy