Šokující zločin v Chomutově z roku 1543 ožívá

Šokující zločin v Chomutově z roku 1543 ožívá ve zážitkové výstavě "Krvavé peníze – detektivní hra" Oblastního muzea Chomutov. V interaktivní edukační hře odehrávající se v 16. století využijete moderní technologie, hlavolamy a zhlédnete historické památky.


Chcete se stát součástí tajemného vyšetřování, které odhalí úkryt viníka záhadného zločinu, jehož stopy zmizely do davu rovněž ve středověkém Chomutově? Oblastní muzeum Chomutov představuje zážitkovou výstavu, která návštěvníky vrátí do první poloviny 16. století. V této edukační hře se přesunete do raně novověkého Chomutova a pokusíte se jako vyšetřovatel rozluštit tuto detektivní záhadu.

Tento interaktivní zážitek se skrývá za názvem 'Krvavé peníze – detektivní hra' a nabízí originální a zábavnou formu poznávání historie města za vlády pánů z Veitmile. Pivoři z nejrůznějších koutů země tehdy rozhazovali pohromadě utracené zlaté mince a zapalovali tajným zločinem rychtářův dům.

Během své účasti na výstavě budete používat moderní technologie, jako jsou QR kódy nebo audiovizuální efekty, ale narazíte i na různé hlavolamy, které vám pomohou rozplést niť záhady vedoucí k pachateli zločinu. V průběhu hry budete mít možnost zhlédnout mnoho historických památek a objevovat informace o tehdejší době, která se dochovala až do dnešních dnů.

Tento jedinečný zážitek, který kombinuje zábavu a vzdělávání, uspokojí milovníky historie, detektivních příběhů i záhad. Krvavé peníze – detektivní hra je přístupná pro věkově různorodé skupiny a garantuje nevšední zážitky i mnoho nových poznatků o historii Chomutova.

Objednávejte se na telefonním čísle: 775 870 935, 775 872 09.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy