Nadávala a ničila

0

krimi, policie


CHOMUTOV - Za své jednání stane žena před komisí, Neposílají dítě do školy....

Nadávala a ničila

CHOMUTOV - Za své jednání stane žena před komisí, Neposílají dítě do školy.... 

Nadávala a ničila

Policisté v Kadani vyšetřují jednání 30leté místní obyvatelky. Druhého lednového dne žena uviděla v prodejně na Chomutovské ulici svého bývalého přítele. Přistoupila k němu, začala mu vulgárně nadávat a nakonec mu z ruky sebrala mobilní telefon. Přístroj odhodila na zem a začala po něm šlapat. Pak obchod opustila. Majiteli vznikla škoda za necelé tři tisícovky. Své jednání bude nyní vysvětlovat příslušné komisi městského úřadu, kam policisté přestupek k projednání postoupili.

Neposílají dítě do školy

Až dvouleté vězení hrozí v případě odsouzení rodičům z Chomutova – ženě ve věku 34 let a 39letému muži. Od prosince loňského roku nedbají na řádnou docházku svého nezletilého syna do školy, čímž ohrožují jeho rozumový, citový a mravní vývoj. Vyšetřování také prokázalo, že i v minulosti byli za stejné jednání již řešeni Magistrátem Chomutov.  Nadále vyšetřují chomutovští policisté.

Zloděj ve skladu

V závěru minulého týdne vnikl dosud neznámý pachatel do skladu dílny v Kadani. Jak bylo zjištěno, zloděj odnesl různé oděvní součástky a ochranné pomůcky. Poškozená firma vyčíslila celkovou škodu na 18 tisíc korun. Po totožnosti pachatele nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Skončil v cele

Hlídky chomutovských policistů zasahovaly v sobotu večer na Palacké ulici ve městě. 34letý muž poškodil u jednoho z umístěných obchodů výlohu. Do skla udeřil pěstí, rozbil ho a zároveň poškodil i reklamní samolepku. Celková škoda se vyšplhala na 6 tisíc korun. Podezřelý byl zadržen, následně provedená dechová zkouška prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal totiž 2 promile. Skončil v policejní cele, zodpovídat se bude z trestného činu poškození cizí věci.  

Láhve zůstaly na místě

Ze soboty na neděli vnikl neznámý pachatel v Jirkově do areálu místního marketu. Z prostoru nákladní rampy odcizil celkem deset kusů plastových přepravek na pivo.  Láhve však ještě předtím z přepravek vynadal, zůstaly na místě. Poškozená firma vyčíslila škodu na jeden tisíc korun. Uvedené jednání vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení jako krádež.

Peníze z peněženky

Na místní oddělení policie v Jirkově se obrátil místní obyvatel a oznámil krádež. Při výpovědi uvedl, že u sebe v bytě nechal bydlet 18letou ženu z Mostu. Ta se mu odvděčila tím, že mu v neděli odcizila z peněženky, kterou si odložil na parapet v kuchyni finanční hotovost ve výši 5700 korun. Pak z bytu odešla. Krádež nyní vyšetřují policisté v Jirkově.

23.ledna 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář