Přijďte se svézt Podkrušnohorským motoráčkem

0

podkrušnohorský motoráček, kozí dráha, nádraží telnice


Ústecký kraj pořádá ve čtvrtek 28. září 2023 od 10 do 16 hodin akci na podporu Kozí dráhy na nádraží v Telnici, kam bude jezdit Podkrušnohorský motoráček T11. Ve vlaku budou herci Divadla v Pytli bavit vtipnými scénkami. Vezměte rodinu, přátelé nebo partnery a pojďte si užít poslední slunečné dny.

Turistickou linku T11 Dopravy Ústeckého kraje znají cestující spíše jako Kozí dráhu, která momentálně končí na nádraží v Telnici. Právě tady se ve čtvrtek 28. září 2023 od 10 do 16 hodin uskuteční akce pro malé i velké nadšence.

Linka T11 bude jezdit dle zvláštního jízdního řádu, aby stihla přivézt co nejvíce cestujících. Ve vlaku vám budou herci Divadla V Pytli krátit cestu vtipnými scénkami a jejich představení bude pokračovat i na Telnickém nádraží.

Na nádraží v Telnici budou dále i informační stánky, zelený DÚKmobil, vojáci z Bitvy u Chlumce s ukázkou bojové techniky a živými koníky, hry pro děti a občerstvení – domácí klobásky, párek v rohlíku, nápoje apod.

Děti, které přijedou na akci v kostýmu s železniční tématikou, dostanou ve stánku Ústeckého kraje malou odměnu. Připravte si tedy píšťalky, nasaďte čepice a přijeďte s malým železničářem na Telnici.

Zdroj: TZ Kr-Ustecky.cz


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář