Venkovní učebny

4

venkovní učebna, venkovní školní nábytek, komerční sdělení


Venkovní učebnu SKOLATO si můžete sami navrhnout přesně podle Vašeho přání, v nabídce venkovních učeben SKOLATO naleznete dřevěné venkovní učebny, venkovní učebnu z PVC, která vás ochrání nejen před sluncem ale také deštěm.

Venkovní učebnu SKOLATO si můžete sami navrhnout přesně podle Vašeho přání, v nabídce venkovních učeben SKOLATO naleznete dřevěné venkovní učebny, venkovní učebnu z PVC, která vás ochrání nejen před sluncem ale také deštěm. Venkovní učebnu můžete vybavit nábytkem přesně podle Vašeho přání, v rozsáhlé nabídce venkovní učebny SKOLATO si venkovní učebnu vybere každý.

SKOLATO
nabízí také ekonomickou variantu venkovní učebny (altánu). Vybírat můžete z široké nabídky PVC venkovních učeben. K venkovnímu školnímu nábytku SKOLATO není altán potřeba. Nábytek je natolik odolný, že přístřešek není nutností. Taková venkovní učebna se může skládat ze skládacího školního nábytku, který na konci dne během pár minut uklidíte na vozík a uskladníte v rohu zahrady.

Také ve venkovních třídách je nutné dbát na správné sezení žáků. Společnost SKOLATO jako jediná nabízí venkovní školní nábytek, který odpovídá normám ČSN. V nabídce naleznete nejen venkovní školní nábytek, ale také různé druhy altánů pro venkovní třídy – dřevěné a PVC.

Desky venkovních školních lavic jsou vyrobené z odolného laminátu, na kterém lze pohodlně psát, tím je konec vroubkovaným dřevěným venkovním školním lavicím. Laminát je odolný nejen vůči dešti a slunci, ale také vůči chemikáliím. Venkovní učebna může být také skládací, v nabídce má SKOLATO skládací venkovní školní stůl ALEX a skládací venkovní školní židli PACT. Venkovní učebny SKOLATO jsou odolné vůči vlivům počasí.

Kompletní nabídka venkovních tříd SKOLATO Vám zajistí pohodlné a odolné sezení ve venkovní učebně. Učitelé, žáci i rodiče budou nadšení.

Tak širokou nabídku venkovních tříd jinde nenajdete. Přijďte se inspirovat a poradit na WWW.skolato.cz
.

Autor: Redakce REGIONUSTI.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář