Buďte úspěšnější díky NLP metodě i vy!

Snad každý člověk na světě chce být úspěšný. A tak vás asi nepřekvapí, že se tím zabývala i skupina vědců, kteří zjistili, že lze tzv. modelováním zkopírovat vzorce geniality a vzorce excelentnosti a tyto vzorce naučit druhé, aby se i oni stali výjimečnými mnohem rychleji!


Tato metoda nazvaná NLP je vyvíjena již 50 let a má svůj původ ve Spojených státech amerických. Na samotném začátku za ní stál doktor a matematik Richard Bandler a lingvista John Grinder. Vlivem zdokonalování se rozšířily možností její aplikace a dnes se stává hitem na poli celého osobního rozvoje u lidí, kteří to myslí súspěchem vživotě opravdu vážně.

Pokud tak nechcete být jen tuctovým člověkem, jistě vás bude velmi zajímat naprosto revoluční metoda neurolingvistického programování, které vás naučí tzv. internímu jazyku mozku a jak jej vmalíku ovládnout.

V NLP kurzech českého trenéra NLP Radka Karbana se můžete snadno dozvědět, jak využít nejnovějších vědeckých poznatků pro neuro a lingvistickou a programovací úroveň k dosažení chtěných změn. Stejně jako se můžete v NLP výcviku naučit, jak změnit dopad událostí, které se vám v životě v minulosti staly, nebo které denně zažíváte, a místo stresu pociťovat klid, místo strachu pociťovat odhodlání, místo nejistoty vnímat ocelové sebevědomí. I to je možné díky vybraným NLP technikám možné!

Co to NLP vlastně znamená?

Jedná se výsledek modelování lidského chování. NLP samotné popisuje tyto „vzorce“ a jak je lze „změnit“. Pomocí nejrůznějších technik dojde například ke zlepšení komunikace, pozitivní změně chování a dosažení vytyčených cílů. NLP neboli neuro-lingvistické programování vás donutí zamyslet se nad svým způsobem přemýšlení, protože začnete vnímat verbální i neverbální podněty jinak a stejně tak se změní i vaše schopnost na věci a události jinak nahlížet.

Je to velmi obohacující zkušenost, kterou lze doporučit každému ambicióznímu jedinci, CEO, manažerům, personalistům, pracovníkům vHR, terapeutům i koučům, kteří chtějí mít jednoduše lepší výsledkyNeuro vyjadřuje zaměření na prvotní neurologické pochody v mozku. Lingvistické zase znamená využití jazyka a jeho kódování kdosažení chtěných změn. Programování je zase o aplikaci změny a vzorců, které vedou ke změně na více vrstvách osobnosti a psychiky.

Pakliže si nejste jistí, zda je pro vás tato NLP metoda vhodná, uvědomte si, že NLP využívají i slavné osobnosti ze sportu i byznysu, jako Tiger Woods, Tony Robbins, J. K. Rowlingová, Jim Carrey, Andre Agassi, nebo dokonce i Bill Gates!

Kde se NLP můžete naučit?

Kurzy NLP lze absolvovat v Praze pod prestižní Coaching University Czech Republic, na které vyučuje mezinárodně certifikovaný NLP Trainer Radek Karban.

Pro všechny, kdo se chtějí tak vyšvihnout vživotě či profesi nebo byznyse rychleji, je to tak skvělá možnost, kterou na sobě pořádně zamakat a posunout se o světelný rok dál. Doporučujeme!


Coaching University Czech Republic 

Web: www.coachinguniversity.cz

Pondělí - Pátek: 10:00 - 18:00

Zdroj fotografie: www.pexels.com


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy