Konference pro lepší angličtinu nadchla Ústecký kraj

Ve Ústecké knihovně se konala Konference pro lepší angličtinu za přítomnosti více než 70 učitelů angličtiny z Ústeckého kraje.


V ústecké knihovně proběhla velká akce zaměřená na výuku angličtiny: Konference pro lepší angličtinu, která se konala pod záštitou krajské radní Jindry Zalabákové. Na tomto významném setkání se sešlo více než sedmdesát učitelů angličtiny ze všech koutů Ústeckého kraje

Akce, pořádaná Evropským centrem jazykových zkoušek ve spolupráci s Cambridge University Press & Assessment a Knihovnou Ústeckého kraje, se uskutečnila již potřetí, tentokrát však v jiném krajském městě.

Konference byla na ústeckém půdě slavnostně zahájena krajskou radní Jindrou Zalabákovou, ředitelkou Knihovny Ústeckého kraje Janou Linhartovou, ředitelem Evropského centra jazykových zkoušek Davidem Schaffelhoferem a zástupkyní Cambridge University Press & Assessment Františkou Lutterovou.

Na programu konference bylo mnoho odborných seminářů a workshopů, které vedli domácí i zahraniční lektoři. Účastníci tak měli možnost diskutovat o nových trendech ve výuce angličtiny, vyměňovat si zkušenosti a představovat své projekty. Velký zájem byl rovněž o prohlídku nových učebnic a moderních výukových materiálů.

Hojná účast regionálních učitelů angličtiny potěšila Davida Schaffelhofera, ředitele Evropského centra jazykových zkoušek, který zdůraznil význam takovýchto akcí pro zvýšení kvality výuky. Schaffelhofer doufá, že se Konference pro lepší angličtinu stane tradicí, která bude pokračovat i v dalších letech.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy