Mimořádná prohlídka Teplic připomíná 390 let historie a oslavuje den průvodců

Objevte Teplice za pomoci průvodce při slavnostní prohlídce města v neděli 25. února. Tato unikátní akce oslavuje 390. výročí významné historické události. Navštivte jedinečné památky, nádhernou architekturu a objevujte tajemství tohoto malebného lázeňského města.


Teplice, krásné lázeňské město s bohatou historií, očekává na neděli 25. února mimořádnou událost. Společnost VisitTeplice si pro všechny zájemce připravila slavnostní prohlídku města s průvodcem. Tato speciální akce je věnována nejen Mezinárodnímu dni průvodců, ale především 390. výročí jedné z nejvýznamnějších událostí v dějinách Teplic, která měla vliv na další tři staletí. Přijďte objevovat tajemství tohoto dne spolu s naším erudovaným průvodcem.

Pozvání platí jak pro návštěvníky z různých koutů České republiky či zahraničí, tak i pro místní obyvatele, kteří by rádi poznali, proč právě tento den je pro Teplice tak významný. Prohlídka vás provede jedinečnými historickými památkami tohoto malebného města, ukáže vám jeho nádhernou architekturu a zajímavé detaily. O formě akce a přesném programu se dozvíte bezprostředně na místě nebo v průběhu prohlídky.

Vstupenky na tuto výjimečnou prohlídku můžete zakoupit předem na e-shopu společnosti VisitTeplice nebo přímo v Informačním centru na náměstí Svobody. Neztrácejte čas a přijďte se dozvědět, co skrývá 390. výročí této zásadní události v historii Teplic a vychutnejte si neopakovatelnou atmosféru mezi jeho památkami.

Proč nevyužít této jedinečné příležitosti a prozkoumat skvosty našeho města pod vedením zkušeného průvodce? Objevuj Teplice a jejich tajemství spolu s námi a učiňte svou neděli 25. února nezapomenutelným zážitkem. Těšíme se na vás!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Ústí nad Labem

Hlavní zprávy