Zoo Děčín připravuje rekord. Využijte speciální vstupné a přijďte v tričku s medvědem!

Zoo Děčín oslaví 75. narozeniny pokusem o český rekord v počtu lidí v tričkách s medvědem. Hlavní hvězdou oslav bude kamčatský medvěd Bruno. Speciální vstupné pro dospělé bude 75 Kč a pro děti, studenty a seniory 50 Kč.


Slavnostní oslavy 75. narozenin Zoo Děčín se blíží, a srdečně zve všechny příznivce i milovníky zvířat k nezvyklé akci a pokusu o nový český rekord. Jde o jedinečný způsob, jak si narozeniny připomenout, a zároveň podpořit Zoo Děčín, která si pro své návštěvníky připravuje nejen bohatý program, ale i možnost získat speciální vstupné. Hlavní hvězdou oslav bude medvěd kamčatský Bruno, jehož podobiznu najdete i na tričku akce.

'Inspirací k rekordu a hlavní hvězdou oslav bude medvěd kamčatský Bruno. K narozeninám si nadělíme jeho dvojníka v podobě velkého plyšového maskota. A ve spolupráci s Agenturou Dobrý den z Pelhřimova, která eviduje české rekordy a kuriozity, se pokusíme vytvořit nový český rekord. Rádi bychom v sobotu 11. května vyzvali všechny naše příznivce a milovníky medvěda Bruna, aby k nám přišli v jakémkoliv tričku s medvědem,' prozradila mluvčí zoo Alena Houšková.

Při příležitosti rekordu vyzývá zoo své návštěvníky, aby přišli v sobotu 11. května oblečeni v tričku s medvědem. Je přitom jedno, jestli bude medvěd na triku jako fotografie, obrázek, nášivka nebo nažehlovačka, i to, jestli si ho koupí v obchodě nebo sami nakreslí.

Součástí akce bude bohatý program, při kterém zoo představí maskota, nebude chybět hudba, soutěže, ale třeba i dílna, kde bude možné si triko s medvědem přímo vyrobit. Čím více návštěvníků v tričku s medvědem se akce zúčastní, tím vyšší šanci Zoo Děčín má na vítězství v pokusu o nový český rekord.

Speciální vstupné připravené pro oslavu 75. narozenin zoo a pokus o rekord zohlední zájem návštěvníků podpořit tuto akci. Dospěláci jej budou mít za symbolických 75 korun, slavíme přeci 75. narozeniny. Děti, studenti a senioři pak za pouhou padesátikorunu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost podpořit Zoo Děčín a užít si nevšední oslavy 75. narozenin s hlavním hrdinou, medvědem kamčatským Brunem. Vydejte se společně s námi na cestu za novým českým rekordem a nezapomeňte přijít v tričku s medvědem!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy