SsangYong dnes uvedl na český trh nové kombi SUV – Tivoli Grand

Ode dneška je možné na českém trhu pořídit nový model automobilky SsangYong.


Jedná se o model Tivoli Grand, rodinné kombi SUV, které se zařadí mezi modely Tivoli a Korando. Na českém trhu model Tivoli Grand startuje již na 429 900 Kč s DPH. Jeho největší předností je skvělý poměr cena a užitná hodnota a základní velikost zavazadlového prostoru 720 litrů, která se dá po složení zadní řady sedadel rozšířit až na 1440 litrů. Model mimo jiné ocení všichni, kteří potřebují pohodlně přepravovat rozměrnější zavazadla a předměty, sbalit celou rodinu na rodinnou dovolenou nebo třeba odvézt na chalupu vše potřebné.

Kromě mimořádného zavazadlového prostoru a atraktivní cenovky nabízí Tivoli Grand celou řadu pokročilých bezpečnostních technologií a asistentů, 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, Smart Audio Multimedia systém s 8“ dotykovým displejem či LED zadní světla a LED přední světla denního svícení. 

Za 31 900 Kč si zákazník může pořídit taktéž 6-ti stupňovou automatickou převodovku AISIN. Další výbavu si k modelu může zákazník dokoupit formou různých paketů (STYLE+ paket, SPORT paket, TECH paket). 

Současně s uvedením modelu Tivoli Grand na český trh spouští SsangYong akční nabídku tohoto modelu – Tivoli Grand Style+. V rámci tohoto akčního modelu získá zákazník STYLE+ paket nebo SPORT paket se zvýhodněním 30 000 Kč

Akční nabídku rozšiřuje SsangYong také na menší model Tivoli – v rámci akčního modelu Tivoli Style+ získá zákazník STYLE+ paket taktéž se zvýhodněním 30 000 Kč. Akční nabídky platí do konce roku 2021.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Ústí nad Labem

Hlavní zprávy