Diamantová svatba Solnařových: 60 let lásky, důvěry a úcty

0

Domov sociálních služeb Litvínov, manželé Božena a František Solnařovi, šedesát let společného života, diamantová svatba, rodinné vztahy, blog, region24, zdravetrendy


V Domově sociálních služeb Litvínov oslavili manželé Božena a František Solnařovi šedesát let společného života. Diamantová svatba symbolizuje sílu rodinných vztahů a jejich lásku.

V Domově sociálních služeb Litvínov nedávno proběhla nesmírně dojemná událost - Božena a František Solnařovi oslavili šedesát let společného života ve společném manželství. Diamantová svatba, která symbolizuje sílu a stálost rodinných vztahů, je ukázkou toho, jak velké štěstí potkalo tyto dva lidi v podobě pravých životních partnerů, s nimiž prožili nejen spousty krásných chvil, ale také řadu výzev, jež ještě více prohloubily jejich lásku, důvěru a vzájemnou úctu.

Tisková zpráva z 26. února 2024 nám přibližuje životní příběh manželů Solnařových a ukazuje, že jejich vzor stojí za nalezenou zlatou cestou. Oba si vždy pečlivě střežili, aby se navzájem zajímali o potřeby toho druhého, a důležitým faktorem jejich dlouhého a úspěšného soužití byla vzájemná laskavost a pochopení. Božena se celý život věnovala pletení a zahradničení, zatímco František úspěšně pracoval jako elektrikář, ale jeho záliba v motorkách byla jeho opravdovou vášní.

Od roku 2022 oba začali společně navštěvovat Domov sociálních služeb v Litvínově, kde jsou velmi spokojeni a umožnilo jim to aktivně se účastnit akcí a programů pořádaných institucí. Oblíbeným místem setkávání manželů Solnařových je navštěvování místní kavárničky. Společně mají manželé tři děti - Květu, Petra a Pavla - a díky nim se mohou těšit z osmi vnoučat a deseti pravnoučat.

Všichni přátelé a rodinní příslušníci přejí manželům Solnařovým spoustu zdraví, lásky a přátelství do dalších společných let. K diamantové svatbě přijali gratulace také od Vladimíra Vopelky, ředitele DSS Litvínov, a Petry Lafkové, vedoucí odboru sociálních věcí. Slavnost proběhla v příjemné a srdečné atmosféře, která tyto lidi zasluhovala.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář